Oferty pracy
Nazwa stanowiska | Technolog w branży spożywczej |
Numer referencyjny | BK-OP-00340-2025 |
Rodzaj zatrudnienia | praca |
Branża | BIOTECHNOLOGIA/ TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI/TECHNOLOGIA KOSMETYCZNA |
Ważne do | 31.08.2025 |
Link zewnętrzny | https://kariera.ostrovit.com/oferty/technolog-laborant/ |
Projektowanie oraz wdrażanie nowych produktów oraz rozwój i modyfikacja istniejących,
Opracowywanie treści etykiet i opakowań, obejmujące również generowanie kodów EAN oraz wewnętrznych oznaczeń identyfikacyjnych etykiety i opakowania zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego,
Weryfikacja projektów etykiet i opakowań przygotowanych przez grafika, prowadzona w ścisłej współpracy z zespołem graficznym w celu zapewnienia zgodności z wymaganiami technologicznymi i wizerunkowymi marki,
Kompletacja i akceptacja plików etykietowych przeznaczonych do druku zewnętrznego,
Przygotowanie dokumentów potwierdzających jakość wyrobów gotowych,
Wprowadzanie i uzupełnianie danych w aktualnych systemach informatycznych w firmie.
-Pracę na pełen etat, na podstawie umowy o pracę.
-Zatrudnienie w nowoczesnej, prężnie rozwijającej się firmie.
-Pracę w młodym ambitnym zespole.
-Stabilność i komfortowe warunki pracy.
-Bezpłatną naukę języka angielskiego.
-Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji i wyników pracy.
-Możliwość zdobywania nowych doświadczeń i umiejętności.
-Benefity pracownicze takie jak karta sportowa, bezpłatna nauka języka angielskiego, rabat na firmowe produkty.
Kraj | Polska |
Województwo(a) | podlaskie |
Miasta | Zambrów |
Wymagane języki |
Angielski - B1 |
Dodatkowe wymagania | Wyższe wykształcenie kierunkowe (technolog żywności lub pokrewne), Doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość norm i regulacji branżowych (np. HACCP, GMP, GHP), Samodzielność w podejmowaniu decyzji oraz sumienne i odpowiedzialne podejście do realizacji zadań, Bardzo dobra organizacja pracy własnej i planowania, chęci rozwoju oraz poszerzania swojej wiedzy i umiejętności, |

18-300 Zambrów
Nip: 7231641151
+48 730 110 444