Oferty pracy
Nazwa stanowiska | Specjalista ds. Technologii, Badań i Rozwoju |
Numer referencyjny | BK-OP-00191-2025 |
Rodzaj zatrudnienia | praca |
Branża | BADANIA I ROZWÓJ |
Ważne do | 30.04.2025 |
- Wspólnie z działem marketingu współtworzenie i realizacja strategii innowacji poprzez poszukiwanie, rekomendowanie i wdrażanie działań innowacyjnych
- Opracowanie nowych produktów w zakresie receptury, technologii, opakowania i dokumentacji na potrzeby wszystkich kanałów dystrybucyjnych
- Zapewnianie modyfikacji istniejących produktów lub procesów w zakresie receptury, technologii, opakowania i dokumentacji we współpracy z działami marketingu, jakości, produkcji, technicznym
- Tworzenie oraz prowadzenie dokumentacji dotyczącej realizowanych projektów
- Ustalanie harmonogramu testów, badań i wdrożenia produktów
- Współpraca z dostawcami
- Udział w projektach mających na celu poprawę infrastruktury fabryki, jakości i produktywności poprzez analizę stanu obecnego, rekomendację rozwiązań oraz wdrażanie działań
- Analiza trendów rynkowych w obszarze nowości produktowych, nowoczesnych technologii oraz rozwiązań technicznych rekomendowanie potencjalnych kierunków rozwoju.
- Śledzenie rozwoju rynku poprzez analizę i degustacje produktów konkurencji
- Zarządzanie budżetem
- Współpraca z innymi dyrektorami oraz centralą firmy we Franci
- Pracę w rodzinnej, międzynarodowej firmie, w której tworzymy żywność wysokiej jakości z zachowaniem zasad odpowiedzialnego biznesu
- Dostęp do specjalistycznej wiedzy oraz możliwość podnoszenia umiejętności zawodowych: szkolenia, kursy zawodowe, itp.
- Udział w ciekawych i rozwojowych projektach i/lub możliwość samodzielnego prowadzenia projektów
- Pełne wdrożenie i wsparcie
- Umowa o pracę na pełen etat
- Prywatną opiekę medyczną, akcje prozdrowotne, ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach
- Paczki produktowe na święta
Kraj | Polska |
Województwo(a) | wielkopolskie |
Miasta | Turek |
Znajomość programów |
MS Office - Średniozaawansowany |
Wymagane języki |
Angielski - B2 |
Preferowane wydziały | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności |
Preferowane kierunki | Menadżer Żywności i Żywienia |
Dodatkowe wymagania | Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: Technologia żywności / mleczarska, rolno-spożywcze Doświadczenia w obszarze produkcji, w dziale badań i rozwoju branży spożywczej Doświadczenie na podobnym stanowisku Znajomość technik analizy sensorycznej, żywienia Znajomość technologii żywności, inżynierii procesowej w przemyśle mleczarskim, biochemii mleka i mikrobiologii żywności Znajomość technik programów doświadczalnych, inżynierii przemysłu spożywczego oraz przepisów żywieniowych (ISO, GMP, HACCP ) Umiejętność zarządzania projektami Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem Bardzo dobre umiejętności analityczne Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie – co najmniej na poziomie B2 Bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office |
62-700 Turek
Nip: 668171978
Informujemy, ze skontaktujemy sie tylko z wybranymi kandydatami. W zgłoszeniu prosimy o zamieszczenie klauzuli: "Wyrazam zgode na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporzadzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w zwiazku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporzadzenie o ochronie danych)”. Administratorem Danych Osobowych jest Mleczarnia Turek Sp. z o.o. z siedziba w Turku przy ul. Milewskiego 11, 62-700 Turek. Kandydat posiada prawo dostepu do tresci swoich danych i ich sprostowania, usuniecia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do cofniecia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodnosc z prawem przetwarzania. Kandydat ma równiez prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzedu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iz przetwtarzanie jego danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych w aplikacji o prace jest dobrowolne, ale niezbedne w celu uczestnictwa w procesie rekrutacyjnym. Wyrazenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w ww. celach jest dobrowolne.