Oferty pracy

Informacje podstawowe
Nazwa stanowiska Młodszy Laborant
Numer referencyjny BK-OP-00462-2025
Rodzaj zatrudnienia praca
Branża BIOTECHNOLOGIA/ TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI/TECHNOLOGIA KOSMETYCZNA PRODUKCJA SPOŹYWCZA
Ważne do 16.11.2025
Zakres obowiązków:
  • Pobieranie próbek surowców, opakowań, półproduktów i wyrobów gotowych do analiz wewnętrznych i zewnętrznych;

  • Wykonywanie analiz fizyko-chemicznych, sensorycznych, ocena zgodności ze specyfikacją;

  • Zwolnienie surowców i opakowań do produkcji;

  • Raportowanie wyników badań;

  • Kontrola stanu sanitarnego maszyn, urządzeń, hal produkcyjnych;

  • Współpraca z działem produkcji w celu wyeliminowania zauważonych nieprawidłowości.

Pracodawca oferuje:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w dynamicznie rozwijającej się organizacji;

  • Kompleksowe szkolenie wdrożeniowe i przyjazny zespół współpracowników;

  • Atrakcyjny system premiowania;

  • Szkolenia zarówno w tradycyjnej formie jak i online z wykorzystaniem platformy e-learningowej;

  • Program Poleceń Pracowników - za polecenie znajomego do pracy oferujemy 1500 zł brutto;

  • Pakiet Benefit:

    • prywatna opieka medyczna LUXMED,

    • dofinansowanie do Karty Multisport,

    • ubezpieczenie na życie PZU na preferencyjnych warunkach,

    • codzienne dofinansowanie do posiłków,

    • bezpłatny parking,

    • pyszne paczki lodowe.

Zadania:

Miejsce zatrudnienia
Kraj Polska
Województwo(a) łódzkie
Miasta Buczek, Dobroń, Konstantynów Łódzki, Ksawerów, Pabianice, Rzgów, Tuszyn, Zduńska Wola, Zelów, Łask, Łódź
Wymagania odnośnie kandydata
Znajomość programów MS Office - Podstawowy
Umiejętności zawodowe Znajomość systemu HACCP - Podstawowy
Aktualna książeczka sanepid
Preferowana forma studiów Stacjonarne
Preferowane wydziały Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Wydział Chemiczny
Dodatkowe wymagania Podstawowa wiedza z zakresu standardów systemów zapewniania jakości;

Gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym (praca również w sb);

Gotowość do podnoszenia kwalifikacji zawodowych;

Gotowość do pracy w zmiennych temperaturach, w tym chłodzie (zapewniamy ciepłą odzież);

Wykształcenie kierunkowe o profilu chemia spożywcza, technologia żywności, biotechnologia, mikrobiologia

Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (w przypadku jej braku poczekamy na jej wyrobienie);

Dobra organizacja pracy;

Umiejętność pracy w grupie.
FF Marka Własna Sp. z o. o.
ul. Piotrkowska 60
90-105 Łódź
Nip: 7251820483
Osoba kontaktowa
karolina.winciorek@kilargo.pl
Sposób aplikacji
mail

Realizacja: OPTeam S.A.

fundusze.jpgncbir.jpgrp.pngue.jpg
contact.svg
Umów się na spotkanie

STRONA UŻYWA COOKIES

Możesz wyłączyć ich obsługę w swojej przeglądarce. Niektóre funkcje witryny mogą wtedy nie działać.