Oferty pracy
Nazwa stanowiska | Młodszy Laborant |
Numer referencyjny | BK-OP-00462-2025 |
Rodzaj zatrudnienia | praca |
Branża | BIOTECHNOLOGIA/ TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI/TECHNOLOGIA KOSMETYCZNA PRODUKCJA SPOŹYWCZA |
Ważne do | 16.11.2025 |
-
Pobieranie próbek surowców, opakowań, półproduktów i wyrobów gotowych do analiz wewnętrznych i zewnętrznych;
-
Wykonywanie analiz fizyko-chemicznych, sensorycznych, ocena zgodności ze specyfikacją;
-
Zwolnienie surowców i opakowań do produkcji;
-
Raportowanie wyników badań;
-
Kontrola stanu sanitarnego maszyn, urządzeń, hal produkcyjnych;
-
Współpraca z działem produkcji w celu wyeliminowania zauważonych nieprawidłowości.
-
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w dynamicznie rozwijającej się organizacji;
-
Kompleksowe szkolenie wdrożeniowe i przyjazny zespół współpracowników;
-
Atrakcyjny system premiowania;
-
Szkolenia zarówno w tradycyjnej formie jak i online z wykorzystaniem platformy e-learningowej;
-
Program Poleceń Pracowników - za polecenie znajomego do pracy oferujemy 1500 zł brutto;
-
Pakiet Benefit:
-
prywatna opieka medyczna LUXMED,
-
dofinansowanie do Karty Multisport,
-
ubezpieczenie na życie PZU na preferencyjnych warunkach,
-
codzienne dofinansowanie do posiłków,
-
bezpłatny parking,
-
pyszne paczki lodowe.
-
Zadania:
Kraj | Polska |
Województwo(a) | łódzkie |
Miasta | Buczek, Dobroń, Konstantynów Łódzki, Ksawerów, Pabianice, Rzgów, Tuszyn, Zduńska Wola, Zelów, Łask, Łódź |
Znajomość programów |
MS Office - Podstawowy |
Umiejętności zawodowe |
Znajomość systemu HACCP - Podstawowy Aktualna książeczka sanepid |
Preferowana forma studiów | Stacjonarne |
Preferowane wydziały | Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Wydział Chemiczny |
Dodatkowe wymagania | Podstawowa wiedza z zakresu standardów systemów zapewniania jakości; Gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym (praca również w sb); Gotowość do podnoszenia kwalifikacji zawodowych; Gotowość do pracy w zmiennych temperaturach, w tym chłodzie (zapewniamy ciepłą odzież); Wykształcenie kierunkowe o profilu chemia spożywcza, technologia żywności, biotechnologia, mikrobiologia Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (w przypadku jej braku poczekamy na jej wyrobienie); Dobra organizacja pracy; Umiejętność pracy w grupie. |
90-105 Łódź
Nip: 7251820483